Şehit Tarık Aydemir Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Şehit Tarık Aydemir Yatılı Bölge Ortaokulu’nun Vizyonu; Şehit Tarık Aydemir Yatılı Bölge Ortaokulu çağdaş eğitim ağırlıklı bir okul modelini benimsemektir. Buna göre eğitim ve öğretime ilave kaynaklar yaratılacak ve eğitim kalitesinden ödün verilmeyecektir. Bütün faaliyetlerde mükemmelliğin ölçüsü çağdaş düzeyde olacaktır. Şehit Tarık Aydemir Yatılı Bölge Ortaokulu en iyi okul olmak, öğrenciyi topluma faydalı olacak şekilde yetiştirmeyi amaçlar.

Misyon: Şehit Tarık Aydemir Yatılı Bölge Ortaokulu´nun Misyonu; Evrensel boyutta bilgi edinmek, bilimsel, çağdaş, teknolojik ve kültürel birikimin egemen olmasını sağlayacak toplumun gelişmesine katkıda bulunmak, aydın ve yaratıcı öğrenciler yetiştirmektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için Şehit Tarık Aydemir Yatılı Bölge Ortaokulu’nun bugün ulaştığı düzeyi aşarak daha geniş boyutlarda mükemmelliği ölçü alan bir eğitim öğretim kurumu haline getirilmesini sağlamaya çalışmaktır.

Başarılar: Okulumuz Şehit Tarık Aydemir Yatılı Bölge Ortaokulu misyon ve vizyonumuzu gerçekleştirerek; her yıl Fen ve Sosyal Bilimler Liselerine, Anadolu Öğretmen Liselerine, Anadolu Liseleri ve Çeşitli Meslek Liselerine öğrenci yerleştirmektedir ayrıca sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri gerçekleştirmektedir. İlçe, İl ve Ulusal bazda başarılarımız mevcuttur.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehittarikaydemirybo.meb.k12.tr

Adres - Kale mah. yolu üzeri 1.km Karlıova/BİNGÖL

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Bingöl Erzurum karayolu sağında Karlıova-Kale Mahallesi Yolu Üzerindedir.

Adres - Kale mah. yolu üzeri 1.km Karlıova/BİNGÖL

Ulaşım Karayolu.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 1 km. Bingöl iline 70 km. Erzurum´a 107 km.